MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z puszki. Idealny przepis na kanapki z czosnkiem. Zdrowe śniadanie na wyciągnięcie ręki

Pasta z czerwonej fasoli z czosnkiem i mieloną papryką

Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką paprykę i paprykę wędzoną. Aby dodać głębszego smaku, to do pasty można dodać łyżeczkę sosu sojowego.

Zobacz również

Wizyta półkolonistów u poddębickich policjantów ZDJĘCIA

Wizyta półkolonistów u poddębickich policjantów ZDJĘCIA

Pierwsze ruchy transferowe w Zastalu Zielona Góra!

Pierwsze ruchy transferowe w Zastalu Zielona Góra!

Polecamy

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!