MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je...
fot. JerzyGorecki (pixabay.com)

Wysyp kani w listopadzie. Te grzyby rosną na potęgę, ale łatwo o pomyłki. Sprawdź, jak rozpoznać czubajkę kanię i co z niej zrobić

Czubajki kanie

Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je jeść smażone, ale też suszyć, dodawać do jajecznicy, zup i innych potraw. Trzeba jednak uważać, by nie pomylić jej z niebezpiecznymi grzybami.

Zobacz również

Tu poczujesz się jak postać z anime. Skosztujesz nawet… prawdziwego świerszcza

Tu poczujesz się jak postać z anime. Skosztujesz nawet… prawdziwego świerszcza

I Bieg po wytchnienie i Gliwicka Parkowa Prowokacja Biegowa [ZDJĘCIA]

I Bieg po wytchnienie i Gliwicka Parkowa Prowokacja Biegowa [ZDJĘCIA]

Polecamy

Style tuningu. Czym charakteryzują się różne style modyfikacji samochodów?

Style tuningu. Czym charakteryzują się różne style modyfikacji samochodów?

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

Mąż córki prezydenta Polski. Utalentowany „książę kefirów” będzie miał nowe zajęcie

Mąż córki prezydenta Polski. Utalentowany „książę kefirów” będzie miał nowe zajęcie